Especialització

En un entorn on la demanda es torna molt exigent degut a la seva enorme complexitat, Siemsgluss Ibérica s’ha especialitzat en l’aportació de serveis que uneixen conceptes de planificació estratègica i qualitat, donant un nou enfoc al sector de la distribució de productes químics.

Experiència

Siemsgluss Ibérica, amb una dilatada experiència en el sector i una actitud basada en la innovació i en la millora contínua, busca constantment anticipar-se a les necessitats dels seus clients per poder oferir solucions àgils i eficients als preus més competitius.

Model de gestió

Un sector especialitzat requereix la intervenció de professionals altament formats i atents a una contínua redefinició de les condicions del medi.

La companyia té una llarga trajectòria en la gestió d’operacions de gran complexitat, amb terminis d’entrega crítics i coordinació d’accions deslocalitzades.

En un escenari altament competitiu i de preus summament volàtils, l’anàlisi de riscos i l’avaluació de proveïdors són eines clau per a poder assessorar els nostres clients en la viabilitat d’alternatives i poder garantir l’èxit de les operacions.